I helga var Norges Musikkorps Forbund samla til landsmøte i Kristiansand. Der vart Terje Eiken frå Ulsteinvik tildelt organisasjonen si høgste utmerking: Sølvtrompeten.

Terje Eiken har vore og er ein sentral person i korpsrørsla i Møre og Romsdal. Han er viktig for kulturlivet i regionen generelt og koprsmusikken spesielt.

Tillitsvald, lærar, dirigent og musikant.

- Terje Eiken har vore tillitsvald på mange ulike nivå: som leiar/styremedlem i det lokale korpset, som regionstyremedlem og regionleiar og som leiar og medlem av den nasjonale valkomiteen.

- Terje Eiken har også lang erfaring som dirigent for korps på ulike nivå.

- Terje Eiken kan også vise til eit stort engasjement i kulturlivet generelt, mellom anna som leiar i plannemnda for Ulstein og Hareid musikkskular, leiar i Musikkskuleutvalet i Ulstein kommune og styremedlem i Møre og Romsdal Sang og Musikkråd (NMR fylket).

- Terje Eiken kan også vise til over 30 års verksemd som musikklærar/allmennlærer ved Ulstein ungdomskule

I 2013 vart Terje Eiken utnemnd til æresmedlem i Musikklaget ULF.

Fakta om Norges Musikkorps Forbund:

Norges Musikkorps Forbund er landets største kulturorganisasjon med 60 000 medlemer fordelt på 1600 korps. Organisasjonens viktigaste oppgåve er å gjere musikkorps til ei attraktiv fritidsinteresse for alle barn, unge og vaksne. Norges Musikkorps Forbund sin visjon er Alle snakkar korps.