(Illustrasjonsfoto)

(Illustrasjonsfoto)

Fleire på vengene

Fjorårets påske gir oppsving i år.

Sverre Bae, lufthamnsjef Ørsta Volda Lufthamn, Hovden, melder at flytrafikken til og frå denne flyplassen gjekk opp med sju prosent i mars samanlikna med mars-månad i 2016. Det forklarer han med at påska i fjor var i mars. Flytrafikken går ned i ferietider. 

Avinor melder at trafikken frå Avinor sine flyplassar gjekk opp med 7,7 prosent i mars samanlikna med same periode i fjor. Innlandstrafikken auka med 10,9 prosent, medan utanlandstrafikken auka med 3 prosent. 

 

Blir lest no
 

Meir å lese på Vikebladet Vestposten:
 

Kanskje kan det gå ein autonom båt inn til Ulsteinvik?

Rorbuer og bustader på Lyngneset

Hareid og Ulstein skal samarbeide om brannvern

Signerte kontrakten

Steinar Reiten, KrF om Runde Miljøsenter og maritim industri

-Bør samarbeide tettare