(Illustrasjonsfoto)

(Illustrasjonsfoto)

Fleire på vengene

Fjorårets påske gir oppsving i år.

Sverre Bae, lufthamnsjef Ørsta Volda Lufthamn, Hovden, melder at flytrafikken til og frå denne flyplassen gjekk opp med sju prosent i mars samanlikna med mars-månad i 2016. Det forklarer han med at påska i fjor var i mars. Flytrafikken går ned i ferietider. 

Avinor melder at trafikken frå Avinor sine flyplassar gjekk opp med 7,7 prosent i mars samanlikna med same periode i fjor. Innlandstrafikken auka med 10,9 prosent, medan utanlandstrafikken auka med 3 prosent. 

Blir lest no
 

Meir å lese på Vikebladet Vestposten:
 

Fekk du med deg desse?

Emilie (9) og mamma Stine Fjørtoft Holta fekk prøve:

Lefsebaking er ikkje for pyser

Stod fram som bifil i lesarinnlegg

- Verda går heldigvis framover

Kleven-styreleiaren om ny konsernsjef:

- Mest ideelt med ein person som kjenner Sunnmøre