10-årsjubilantane Frå venstre: Einar Dimmen, Gina Lillerovde, Runar Toftesund, Ingvill Saunes, Rolf Heltne, Jørn Hugo Hansen, Jennifer Carroza, Pawel Gorak, Annelise Alme Kaldhol, Per Olaf Brett og Anne Hestflått. (Ikkje til stades: Vidar Hungnes, Marcin Wrzesinski, Malvin Øvrelid, Linda Hustadnes, Gølin Lillebråten, Per Arne Riksheim.)
      (Foto: Ulstein Group.)

10-årsjubilantane Frå venstre: Einar Dimmen, Gina Lillerovde, Runar Toftesund, Ingvill Saunes, Rolf Heltne, Jørn Hugo Hansen, Jennifer Carroza, Pawel Gorak, Annelise Alme Kaldhol, Per Olaf Brett og Anne Hestflått. (Ikkje til stades: Vidar Hungnes, Marcin Wrzesinski, Malvin Øvrelid, Linda Hustadnes, Gølin Lillebråten, Per Arne Riksheim.)Foto: Ulstein Group.

Ulstein Group:

Heidra tilsette for lang og tru teneste

10- og 20-årsjubilantar i Ulstein Group fekk tildelt gåve frå bedrifta på ei tilstelling 1. desember.

Under ei tilstelling i regi av Ulstein Group 1. desember blei eit knippe tilsette heidra for lang og tru teneste.

10-årsjubilantane var som følgjer: Einar Dimmen, Gina Lillerovde, Runar Toftesund, Ingvill Saunes, Rolf Heltne, Jørn Hugo Hansen, Jennifer Carroza, Pawel Gorak, Annelise Alme Kaldhol, Per Olaf Brett, Anne Hestflått, Vidar Hungnes, Marcin Wrzesinski, Malvin Øvrelid, Linda Hustadnes, Gølin Lillebråten, Per Arne Riksheim.

20-årsjubilantane var som følgjer: Jarle Frøystadvåg, Unni Hasund, Tore Evebø, Vegard Djupvik, Roy Nerland, Johan Ole Tjrevåg og Sripaskaran Thambithurai).

20-årsjubilantane Jarle Frøystadvåg og Unni Hasund blei heidra for 20 år som tilsette i Ulstein. (Ikkje til stades: Tore Evebø, Vegard Djupvik, Roy Nerland, Johan Ole Tjrevåg og Sripaskaran Thambithurai).
      (Foto: Ulstein Group.)

20-årsjubilantane Jarle Frøystadvåg og Unni Hasund blei heidra for 20 år som tilsette i Ulstein. (Ikkje til stades: Tore Evebø, Vegard Djupvik, Roy Nerland, Johan Ole Tjrevåg og Sripaskaran Thambithurai).Foto: Ulstein Group.

Blir lest no
 

Meir å lese på Vikebladet Vestposten:
 

Fekk du med deg desse?

Emilie (9) og mamma Stine Fjørtoft Holta fekk prøve:

Lefsebaking er ikkje for pyser

Stod fram som bifil i lesarinnlegg

- Verda går heldigvis framover

Kleven-styreleiaren om ny konsernsjef:

- Mest ideelt med ein person som kjenner Sunnmøre