Dette laget vann småjenteklassen under årets Grodås Cup (J13/14). Bak frå venstre: Arne Flatin (hovudtrenar), Linnea Brevik Nesse, Thea Svoren, Lina Øvrelid Solås, Louise Goksøyr Ulstein, Mathea Eikrem Flatin, Mia Anette Larsen og Jessica Tjervåg Wilson.Framme frå venstre: Ine Brandal, Helena Hasund, Amanda Jonberg, Dina Worren Eikrem, Lisa Skotheim, Silje Høstland og Frøya Mork.Liggande framm med pokalen, keeper Nathalie Åsemyr, som var banens beste i finalen.
(Foto: Anna Louise Goksøyr.)

Dette laget vann småjenteklassen under årets Grodås Cup (J13/14). Bak frå venstre: Arne Flatin (hovudtrenar), Linnea Brevik Nesse, Thea Svoren, Lina Øvrelid Solås, Louise Goksøyr Ulstein, Mathea Eikrem Flatin, Mia Anette Larsen og Jessica Tjervåg Wilson.Framme frå venstre: Ine Brandal, Helena Hasund, Amanda Jonberg, Dina Worren Eikrem, Lisa Skotheim, Silje Høstland og Frøya Mork.Liggande framm med pokalen, keeper Nathalie Åsemyr, som var banens beste i finalen. Foto: Anna Louise Goksøyr.

 Til topps under Grodås Cup

Mange lokale lag var med på Grodås Cup i helga. I småjenteklassen 13/14-år, gjekk Hødd-jentene heilt til topps.

Fleire lokale lag var med under årets Grodås Cup som vart arrangert sist helg. Hødd har i mange år hatt med lag i denne turneringa, og i år var det ekstra mange årsklasser med. Både Hødd og Hareid stilte med fleire lag i ulike aldersklasser.

Med for fjerde året på rad

Hødd sitt lag for gutar i 2005-årgangen var med for fjerde året på rad med tre lag. Gruppa har til saman nesten 30 gutar. Ikkje alle var med, men fem hospitantar frå 2006-kullet gjorde at det var nok spelarar på alle laga.

Hødd-laga i denne klassa vann dei aller fleste av kampane sine, men det er konkurranseklasser først frå og med 13 år.

Til topps

I småjenteklassen, 13/14-år, gjekk Hødd-jentene heilt til topps etter ein dramatisk finalekamp mot arrangørlaget Hornindal. Thea Svoren vart matchvinnar på golden goal tidleg i første ekstraomgang då ho kriga inn ballen. 

Tidlegare på dagen hadde Hødd-jentene slått Hareid, Tjørvåg og Norddal/Eidsdal/Geiranger på vegen mot finalen. Banens beste i finalen var Hødd-keeper Nathalie Åsemyr, som leverte fleire strålande redningar. Ein uredd og tøff keeper.

Neste stopp for Hødd-jentene no er Norway Cup i Oslo saman med mange andre lokale lag i månadsskiftet juli/august.

Situasjon frå ein av kampane til Hødd G12 under Grodås Cup. Gaute Hopland, med ryggen til, med høgt spark. Til høgre medspelar Oliver Eliassen Aske.
(Foto: Arne Flatin, Hødd Fotball.)

Situasjon frå ein av kampane til Hødd G12 under Grodås Cup. Gaute Hopland, med ryggen til, med høgt spark. Til høgre medspelar Oliver Eliassen Aske. Foto: Arne Flatin, Hødd Fotball.

Blir lest no
 

Meir å lese på Vikebladet Vestposten:
 

Kanskje kan det gå ein autonom båt inn til Ulsteinvik?

Rorbuer og bustader på Lyngneset

Hareid og Ulstein skal samarbeide om brannvern

Signerte kontrakten

Steinar Reiten, KrF om Runde Miljøsenter og maritim industri

-Bør samarbeide tettare