Gir ut ny bok for ei ny tid:

Samlar soga til Ulstein kyrkje mellom to permar på nytt

– Det er viktig at folk får vite historia til Ulstein kyrkje og kjennskap til dei flotte kulturskattane som finst her., seier kyrkjeverje Christfried Kaul.

Ved muren I kyrkjegardsmuren skal det finnast stein som stammar frå den første kyrkja i Ulstein. Asle Geir Johansen (t.v.) har samla sitt materiale frå eit breitt utval av kjelder og er ferdig med grovarbeidet til det som skal verte ei ny bok om Ulstein kyrkje. Med seg på ferda har han prosjektkoordinator Magne Grimstad jr. i Osberget som vil ta hand det grafiske arbeidet og kyrkjeverje Christfried Kaul i Ulstein sokn. Det er soknet som har tatt initiativ til og vil stå som utgjevar av boka.  Foto: Jorulf Myrene.

Kultur

Peder Fritz Waage gav ut eit festskrift i 1978, i samband med at det hadde gått 100 år sidan kyrkja vart flytta og sett opp i Ulsteinvik.