Lærer seg redesign på folkehøgskolen:

Lager shorts av gammelt sengetøy

På fredager møtes redesign-gjengen på Sunnmøre Folkehøgskule (SUFH) for å lage klær av gammelt stoff. I år var det spesielt mange som ønsket redesign som valgfag.

Redesign som valgfag: Rebekka Grevbo (19) fra Gjøvik og Ane Flaktveit Holmsen (18) fra Bergen er to av femten elever ved Sunnmøre Folkehøgskule som har redesign som valgfag.  Foto: Tina Støkker.

Når jeg går i bruktbutikk, kan jeg shoppe uten å få dårlig samvittighet

Rebekka Grevbo (19) fra Gjøvik
Kultur

– Nå lager jeg en shorts. Jeg tenker å sy en matchende topp til. Jeg tror det kan bli ganske kult. Vi var på bruktbutikk helt i starten av skoleåret. Da kjøpte vi masse stoff, men akkurat dette har jeg tatt med meg hjemmefra. Jeg tok faktisk med meg tre sengetøy, ler Rebekka.