Spenncon Hjørungavåg feirar 50-års jubileum:

Åge og Sten har vore tilsett i høvesvis 38 og 49 år

Veteranar: 63-åringen Åge Bigset (t.v.) og 65-åringen Sten Øvrelid har vore tilsett i Spenncon Hjørungavåg i høvesvis 38 og 49 år – og er med rette to av veteranane i selskapet. No gler dei seg til å feire 50-årsjubileet til verksemda saman med noverande kollegaer og tidlegare kollegaer – på Quality Hotel Ulstein. – Vi blir 150 stykk til saman, med følgje. Det blir ei flott feiring, garantert, seier dei to. Bak Åge og Sten på dette bildet ligg takelement i betong som skal fraktast til Lofoten.  Foto: Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll.

Næringsliv

31. august er alle tilsette med følgje invitert til jubileumsfest. På Quality Hotel Ulstein vil rundt 150 gjestar feire at det er 50 år sidan Hjørungavåg-verksemda blei til.