• Nyhende
  • Sport
  • Kultur
  • Meiningar
  • eAvis
  • Søre-TV

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Næringsliv →

Avviklar utsalet på Hareid: – Vi vil fokusere på dei gode matopplevingane

I mars 2020 var Kokk`n Roll på plass i trafikkterminalbygget på Hareid. To og eit halvt år seinare legg verksemda ned utsalet sitt, men held fram med å leige produksjonskjøkkenet, for å kunne tilby cateringtenester av beste sort.

foto
Gode råvarer: Sivert Hasund har lang erfaring som kokk, og er blant dei som står bak Kokk`n Roll sitt fokus på innovasjon, kvalitet og gode matopplevingar. Her står han på produksjonskjøkkenet i trafikkterminalbygget på Hareid, som verksemda framleis skal leige, sjølv om sjølve utsalet er lagt ned. Foto: Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll.
Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll
Oppdatert: fredag 30. september 2022 kl. 09:04
Publisert: fredag 30. september 2022 kl. 04:00 Oppdatert: fredag 30. september 2022 kl. 09:04
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Fjord1
  • Hareid
  • Næringsliv
  • Kokk`n Roll
Redaktør og Dagleg Leier
Linda Eikrem
Kundesenter
70 01 85 00
abonnement@vikebladet.no
annonse@vikebladet.no
Tipstelefon
70 01 85 00
SMS/MMS
480 66 495
E-post
redaksjon@vikebladet.no

Vikebladet Vestposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Vikebladet Vestposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Vikebladet Vestposten.

Dersom nokon føler seg råka av urettmessig omtale, vert dei oppfordra om å ta kontakt med redaksjonen i Vikebladet Vestposten. Det er også høve til å reise klage for brot på god presseskikk til Pressens Faglige Utvalg, pb. 624 Sentrum, 0106 Oslo. Vikebladet Vestposten har ikkje ansvar for innhald på eksterne nettsider det vert lenka til.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.