Helge Muren om dei nye, automatiske straummålarane:

– Ingen grunn til bekymring

Innan ein månad eller to vil dei fleste straumkundar på Hareidlandet kunne sleppe å lese av og melde inn målarstanden til kraftleverandør. Mørenett svarar skeptikarar og andre om dei nye straummålarane.

Installering Elektrikar og installatør Jonny Brandal og Helge Muren i Mørenett saman med både den gamle og den nye straummålaren. Denne dagen var det Elisabet Kristiansen i Ulsteinvik som fekk utskifta sin straummålar. Innan ein månad eller to vil installatør sannsynlegvis kome innom deg og skifte din gamle straummålar med ein ny.   Foto: Ragnhild Vartdal

Som forbrukar vil du få meir detaljert informasjon om ditt eige straumforbruk.

Nyhende

– Folk fryktar overvaking og helserisko i samband med installeringa av dei nye målarane, men bekymringane til folk er ikkje reelle, seier Helge Muren i Mørenett og legg til: