23 år gamle Markus Saunes frå Ulsteinvik er heime på ferie

Markus flytta til Oslo for å følge draumen sin om å drive med teater, men også for å finne ein kjærast

– I monologframsyninga mi kler eg av meg, kroppen min er dekt med skjellsord som Jævla homo, gay, fag, skrive med sprittusj. Men det er også ord som fabulous, diva og slut.

På leit etter den store kjærleiken: Markus flytta til Oslo for å følge draumen sin om å drive med teater, men også for å finne ein kjærast. Det har vist seg å vere vanskeleg å finne noko seriøst.  Foto: Emily Louisa Millan Eide

Nyhende

Markus Saunes frå Ulsteinvik flytta til Oslo i 2014. I dag bur han på St. Hanshaugen i Oslo og studerer drama- og teaterkommunikasjon. – Eg flytta til Oslo delvis fordi det er der det bur flest homofile. Eg ynskte å finne kjærleiken. Det er også der eg kan oppnå draumen min, om å kome inn på teaterhøgskulen og leve som skodespelar.