Skuffa over Levekårsutvalet

Cecilie Hatløy kan som pårørande ikkje stille seg bak skissa frå Eldar Knotten og Knut Erik Engh.

Skuffa: Cecilie Hatløy meiner at heller ikkje den nye skissa løyser saka.  Foto: Ingvild Aursøy Måseide

Nyhende

Hatløy seier til Vikebladet Vestposten at ho er skuffa over at Eldar Knotten har sett seg ned og laga ei skisse for ombygging av Holskerdalen 24. Hatløy meiner at skissa ikkje løyser utfordringane dei ser ved ei samlokalisering av snoezelen.

Fredag formiddag sende ho også ein uttale til Ulstein kommune der ho skriv at ho er provosert over at dei ikkje blir tatt med i prosessen og at dei pårørande framleis meiner ei samanslåing ikkje vil gje brukarane (Både frå omsorg og oppvekst) eit like godt tilbod som dei har i dag. – Kompromiss er uaktuelt for oss.