Laurdagspraten

Med kjøpmannsblod i årene

Johs. Riise har lagt bak seg ei travel veke med oppussing av butikken og nyopning for å feire at det er 20 år sidan T. Riise flytta inn i «nyhuset».
Nyhende

Det er fascinerande å sitje å observere Johs medan han arbeider. Han er som fødd til denne jobben. Han ser på kundane som kjem onn døra kva dei vil ha og kva storleike dei treng. Såleis er det ganske effektivt å handle med han, kanskje det er noko av nøkkelen til suksess?

Underteikna har avtale om å møte han på butikken rundt stengetid, men når eg kjem er det framleis mange kundar i butikken, og dei har ikkje tenkt seg heim med det første. Det ser ut til at dei likar seg godt her. Og sal blir det. – Takk for handelen, seier dei etter å ha handla seg skjorte, bukse og jakke. Og båe partar ser nøgde ut.