– Kanskje kjem elevane med idear vi kan spinne vidare på?

Representantar frå lokale verksemder, Ulstein kommune og grunnskulen skreiv fredag under på ein vidare samarbeidsavtale mellom arbeidsliv og skule.

Signering: Representantar frå arbeidslivet i Ulstein har signert og fornya avtalen med grunnskulen i Ulstein gjennom plan for samarbeid mellom skule og arbeidsliv. Bak f.v.. Jan Thormodsæther frå Mafoss, rådgjevar ved Oppvekst-sektoren i Ulstein kommune, Karen Strand, Bjørn Berge frå Evotec, Magne Gurskevik frå Kleven, Ellen Kvalsund frå Sparebanken Møre og Dag Skarbø frå Kongsberg Maritime. Framme f.v. Andrea Øien Sæverud frå SSR, ordførar Knut Erik Engh og Annelise Alme Kaldhol frå Ulstein Group. 

Nyhende

Det lokale næringslivet og skulen har samarbeidd i mange år, men i 2015 vart samarbeidet formalisert gjennom avtalen «Plan for samarbeid mellom skule og arbeidsliv.