Vil du sende oss hjartebilde?

Nyhende

Vil du vere med og lage eit koseleg album her på vikebladet.no? Send oss bilde av hjarte du finn i kvardagen din, så legg vi dei ut her etter kvart. Sleng gjerne med ei helsing til nokon du saknar! Send på e-post til redaksjon@vikebladet.no

Nydeligaste hjertevottar som eg fekk frå Anja Brandal Dahl i går. Foto: Mimmi Kvalsund Ulstein Eit hjarte til deg, frå alle oss på hotellet, skriv Janett Tandberg om dette biletet av Quality Hotel Ulstein.   Foto: Janett TandbergHei Vårt hjerte her i Spania. Vi har portforbod til 12.april  Foto: Kari Janne Andersen

Mitt lille hjertebidrag fra Hustadvika :)   Foto: Malin Johansen

Mange har teke oppmodinga frå Turid Frøystad Leknesund, som i helga bad folk henge opp hjarte i eit tre ved Ulstein legesenter og ved inngangspartiet på sjukeheimen i Ulstein.Desse bilda vart tekne måndag morgon:

Detalj frå inngangspartiet til sjukeheimen i Ulstein  Foto: Linda Eikrem

Ved Ulstein legesenter 

Detalj frå hjartetreet ved Ulstein legesenter 

Raude hjarte i skogen i Ulsteindalen  Foto: Linda Eikrem

Hjertetreet ved Høddvollbarnehagen! Vi saknar store og små   Foto: Caroline Torgersen

Mange takknemlige kunder som set pris på dei som jobbar på Straumane, som utsetter seg for smitte for at vi skal få mat. Heia alle butikkansatte!  Foto: Perly Pedersen

Mange takknemlige kunder som set pris på dei som jobbar på Straumane, som utsetter seg for smitte for at vi skal få mat. Heia alle butikkansatte!