Smittevern på Tix-konserten

Spår at testinga av publikum går fort

Alle som skal inn på TIX-konserten må ha gyldig koronasertifikat. Dei som ikkje er vaksinerte må teste seg. Arrangør Line Urke seier at dei ikkje gjer dette for å plage folk, men for å følgje reglane.

Familiekonsert: Artisten Tix kjem til Ulsteinvik onsdag 18. august. For å kome inn til denne konserten må du teste deg for korona, eller vere vaksinert. Line Urke vil oppmode dei som arbeider i sentrum til gå eller sykle til jobb denne dagen, eventuelt få nokon til å køyre seg, for å ikkje ta opp parkeringsplassar for publikum. Det kjem ein del tilreisande til dette arrangementet. Foto: Pressefoto 

Nyhende

Arrangørane av Heimebanefest og Trebaatfestivalen tar smittevern på alvor, for at alle skal kjenne seg trygge på festivalane.