Venninneduellen

16. mai barkar Hødd og Hareid saman i eit skikkeleg nabooppgjer. To venninner – som begge har spelt for begge klubbane – står på kvar sin banehalvdel.

Brytekamp: Victoria Røren (t.v.) og Caroline Overvåg har spelt for både Hareid og Hødd, og ved fleire høve har dei vore på same lag. Caroline gjekk tilbake til moderklubben Hødd i vinterpausen, etter å ha spelt saman med Victoria på Hareid førre sesong. – Det blir rart å skulle spele mot kvarandre, seier dei to, og tek ein liten vennleg brytekamp om ballen til ære for fotografen. 16. mai blir det storkamp på Høddvoll mellom dei to laga på Høddvoll. Foto: Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll.  Foto: Ole-Ottar Høgstavoll

Sport

Vikebladet Vestposten møter brandølingen Victoria Røren og ulsteinvikaren Caroline Overvåg til ein prat på Høddvoll. Målfarlege venninner som speler på kvart sitt lag i same divisjon, høvesvis Hareid og Hødd. Det som er ekstra spesielt er at begge har ei fortid i begge klubbane. Så seint som i fjor spelte dei saman på topp og bøtta inn mål for Hareid i 4. divisjon. I vinter melde Caroline overgang til moderklubben Hødd, og med det var dei begge i klubbane dei «høyrer heime i», som dei seier sjølve.