– Eg synest vi totalt sett spelar ein bra fotballkamp

Det enda med poengdeling i andrelagsduellen mellom KBK 2 og Hødd 2.

Jesper Törnqvist meiner Hødd 2 totalt sett leverte ein bra kamp borte mot KBK 2, der det til slutt enda 1-1.  

Sport

Dei skulle helst hatt alle tre poeng borte mot KBK 2, men Hødd 2 måtte nøye seg med eitt poeng på bortebane søndag. Trenar Jesper Törnqvist meiner samstundes at pilane peikar rett veg for rekruttlaget.


Poengdeling i Kristiansund

Bam Hide utlikna for Hødd 2 og sikra eitt poeng for dei blåkvite borte mot KBK 2.

 

– Vi er eigentleg fornøgde med prestasjonen og eg synest vi totalt sett spelar ein bra fotballkamp. Vi startar veldig bra, men så får vi ei svakare periode der vi slit litt med å få tak på KBK. Inn mot pause måtte vi forsvare oss ganske mykje, men vi gjer ein del grep og kom inn til den andre omgangen på ein litt anna måte. Då synest eg vi er det førande laget og vi hadde også sjansen til å score vinnarmålet som ville gitt oss tre poeng, fortel Törnqvist.