Hødd permitterer i administrasjonen:

– Må prioritere knallhardt

Hødd må gjere grep grunna anstrengt økonomi. Onsdag vart det klart at delar av administrasjonen blir permitterte over ferien.

Permitteringar: Den økonomiske situasjonen i IL Hødd Fotball er utfordrande. No har klubben bestemt seg for å permittere dagleg leiar Oddmund Davik Otterlei, sportssjef André Nevstad og FFO- og medieansvarleg André Aurvåg Gardshol i 50 prosent over sommarferien.   Foto: Ole-Ottar Høgstavoll

Sport

Spelarane i a-troppen til Hødd er tilbake etter ein kort sommarpause og førebur seg til ein tøff og spanande haustsesong. Samstundes er det fleire område enn det reint sportslege som er spanande for tida.

I ei pressemelding frå Hødd Fotball onsdag vart det klart at dagleg leiar Oddmund Davik Otterlei, sportssjef André Nevstad og FFO- og medieansvarleg André Aurvåg Gardshol blir permitterte i 50 prosent over sommarferien.