Til a-sluttspel etter tre strake sigrar

Vi følgjer dei lokale laga sine kampar på Norway Cup
Sport

Tips oss! Har du bilete frå Norway Cup eller tips om noko lokalavisa bør få med seg frå turneringa? Send inn bilete, tips, kampreferat og historier til sport@vikebladet.no eller send oss ei melding på vår Facebook-side.

G14 11ar gruppe 9:

Gjerdrum - Hødd 0-2

Korsvoll - Hødd 0-6

Hødd - Norheimsund 2-1

Hødd sitt G14-lag gjekk gjennom gruppespelet utan å tape eit einaste poeng. Tre strake sigrar sikrar Hødd plass i a-sluttspelet, der dei går inn i 1/32-finale.

I tv-sendt kamp tysdag morgon var det Oliver Eliassen Aske som gav Hødd leiinga etter 12 minutt. Det som først såg ut som eit innleggsforsøk enda med å sette keeper ut av spel etter at ballen skifta retning på den humpete grasbana. Hødd kunne juble for 1-0, som også var resultatet ved pause.

Det var dei to topplaga i gruppa som møttest i denne kampen og det stod om gruppesigeren. Då gjorde det godt for Hødd med ei ny scoring berre minuttet ut i den andre omgangen. Kyrre Meinseth blei spelt fram på høgresida og brukte berre ei berøring på å sende ballen over i lengste hjørnet.

Norheimsund slo raskt tilbake og reduserte berre to minutt seinare, men Hødd var det beste laget i denne kampen og vann gruppefinalen 2-1.

G14 7ar gruppe 5:

Hareid - Elverhøy 7-0

Lom II - Hareid 1-19

Hareid - The FA of Jerusalem

Etter to storsigrar for Hareid var det duka for gruppefinale mot The FA of Jerusalem frå Palestian tysdag morgon. Også det palestinske laget hadde vunne stort i sine to første kampar, og det var dei som tok føringa mot Hareid. Ved pause var stillinga 0-2 og The FA of Jerusalem la på til 0-3 ikkje lenge etter pausen.  Det palestinske laget la også på med både eit fjerde og femte mål i den andre omgangen. Deretter reduserte Benjamin Rise til 1-5 for Hareid, men det blei tap i den siste gruppespelskampen.

Hareid er likevel klare for 1/16-finale i a-sluttspelet. Der er det Høyang IL som blir Hareid sine motstandarar. Dei slo Bergsøy 3-2 tysdag morgon i kampen om gruppesigeren i gruppe 11.

G16 11ar gruppe 8:

Hødd II - Rosendal 1-5

Langus IL - Hødd II 2-2

Ulefoss - Hødd II 1-2

Victor Holstad og Sigurd Skeide Gundersby scora måla då Hødd 2 vann sin siste gruppespelskamp 2-1 over Ulefoss tysdag morgon. Dermed er Hødd 2 oppe på fire poeng, like mange som gruppetoar Langhus, men der Hødd er ferdige med sine gruppespelskampar spelar ikkje Langhus før i kveld mot Rosendal. Hødd 2 kan framleis gå til a-sluttspelet, men er då avhengige av at Rosendal slår Langhus med fem mål eller meir.

J16 11ar gruppe 2:

Skeid - Hødd 1-1

Hødd - Kallhälls FF 3-2

Bremnes - Hødd 2-3

Hødd-jentene starta turneringa med å spele uavgjort mot Skeid, men sikra seg gruppesigeren etter å ha slått både svenske Kallhälls FF og Bremnes med 3-2. Stillinga var 2-2 ved pause, etter scoringar frå Lisa Skotheim og Thea Ertesvåg. Anna Tødenes sikra sigeren med det einaste målet i den andre omgangen.

Laget gjekk dermed gjennom gruppa utan å tape, og er klare for 1/8-finale, men motstandarane der blir først klare seinare.

G16 7ar gruppe 8:

Greipstad IL - Hareid Il 1-7

Hareid IL - Træff 2-7

Oppsal Blå - Hareid IL 6-1

Hareid IL - Tus Felde

Hareid fekk ein tøff test tysdag mot eit Oppsal-lag som kom frå to storsigrar over Tus Felde og Greipstad IL. Oppsal tok også føringa i kampen og la på til 2-0 tidleg, men Christian Korshaug tende håpet for Hareid med si redusering like før pause. Etter kvilen var det igjen Oppsal som fekk den beste starten og som tidleg auka til 3-1. Oppsal Blå vart ein tøff motstandar for Hareid. I løpet av seks minutt scora laget tre mål og auka dermed til 6-1, som også blei sluttresultatet.

Gruppespelet blir avslutta med kamp mot det tyske laget Tus Felde tysdag kveld.

G13 9ar gruppe 20:

KFUM Oslo II - Hødd 4-0

Hødd - Nordre Fjell 4-3

Hødd - Oppegård 0-1

Hødd sitt G13-lag tapte 0-1 for Oppegård tysdag. Det var ein jamn kamp mellom dei to laga, der Hødd hadde mesteparten av presset i den første omgangen. Ved pause stod det 0-0, men Oppegård sikra seg kampens einaste scoring i den andre omgangen og dermed også sigeren.

Hødd G13 skal no spele b-sluttspel. Truleg endar laget på tredjeplass i gruppa og då blir det 1/32finale onsdag ettermiddag.

G16 11ar gruppe 21:

Hødd - Søgne IL 2-1

Charlottenlund - Hødd 1-1

Hødd - Alunorte Rain Forest 0-3

Det brasilianske laget Alunorte Rain Forest vart for sterke for Hødd sitt G16-lag tysdag og vann 3-0 i laga sine siste gruppespelskampar.

Søgne og Charlottenlund spelar siste kampen i denne gruppa tysdag kveld, men uansett resultat i denne kampen vil Hødd ende på ein tredjeplass i gruppa. For Søgne er det nok med uavgjort for å ta andreplassen, medan Charlottenlund vil passere både Hødd og Søgne dersom dei skulle vinne.

Det vil seie at Hødd spelar 1/32-finale i b-sluttspelet onsdag føremiddag.

G13 9ar gruppe 28:

Djerv 1919 III - Hareid 0-1

Hareid - Oppsal II 3-0

Førde - Hareid 1-5

Hareid tok seg vidare til a-sluttspelet i G13-klassa etter å ha vunne alle sine tre kampar i gruppespelet. Tysdag vart Førde slått 5-1. Emil Olai Hasund og Odin Bakke-Hareide scora to mål kvar, medan Jack Alme scora det femte.

G13-laget skal då spele 1/32-finale onsdag ettermiddag.

J18/19 gruppe 5:

Skjold/Stegaberg - Hødd 2-0

Hødd - Ranheim 5-1

Hødd - Sandviken 2-0

Med sin andre siger i gruppespelet er Hødd-jentene klare for a-sluttspel. Der blir Lier IL motstandar i 1/8-finalen torsdag.

J14 7ar gruppe 12:

Uskedal - Hareid 0-1

Vanylven - Hareid 3-0

Hareid - Dale 0-4

Hareid-jentene tapte sin siste gruppespelskamp med 0-4 for Dale tysdag. Dermed blir det b-sluttspel for Hareid. Laget vann opningskampen, men så vart det tap for Vanylven og no Dale.

No ventar Elverum Sort i 1/16-finalen i b-sluttspelet.