Stor gåve frå Sparebank 1 Søre Sunnmøre:

– Denne gåva er avgjerande

Sparebank 1 Søre Sunnmøre gir 1,25 millionar kroner til skifte av kunstgrasdekke på Høddvoll. Dermed går det mot dekkeskifte til sommaren.

Nytt dekke: Måndag morgon var det kvitt på kunstgraset på Høddvoll, men til sommaren blir det nytt dekke på banen med om lag 2000 brukstimar i året. Frå venstre: John Kåre Våge, Stig Brautaset, Per Arve Moldskred, Lillian Kleven Brevik, Oddmund Davik Otterlei, André Gardshol, Veronica Kvalen Pilskog, Tom Vågen og Sander Håskjold Nyland.  Foto: Andreas Steinnes Bjerknes

Sport

I september 2018 viste anleggssjef Per Arve Moldskred fram ei svært nedsliten kunstgrasbane på Høddvoll. Då var det ein frustrert anleggssjef som frykta at ein i verste fall måtte stenge heile eller delar av banen.