Otterlei følte seg sjikanert av Normark – ble kalt «jævla helvetes udugelig drittunge»

Oddmund Otterlei følte seg sviktet av styret i Hødd Fotball etter en hendelse der han ble skjelt ut av styreleder Ivar Morten Normark. Derfor valgte han å gi seg i Hødd.

Oddmund Otterlei legger ikke skjul på at han har hatt det tøft de siste månedene i Hødd. Spesielt det å bli skjelt ut av styreleder Ivar Morten Normark har tatt på.   Foto: Nils Harald Ånstad/Sunnmørsposten.

Sport

(Sunnmørsposten): Søndag i forrige uke kunne Sunnmørsposten avsløre at Oddmund Otterlei, som egentlig skulle jobbe i Hødd ut april, allerede var ferdig i klubben. Det er ikke tilfeldig at han velger å ta bladet fra munnen rett før medlemsmøtet i Hødd onsdag kveld.

– Jeg vil understreke at jeg ikke er bitter, og jeg har heller ikke noe behov for å få trøst. Men jeg velger å stå fram med min historie fordi medlemmene har rett til å vite hva som har skjedd før medlemsmøtet. Jeg tror det blir knalltøft å være på medlemsmøtet, men jeg føler jeg bør være der. Det er viktig å sørge for at sannheten kommer fram, om det blir en diskusjon rundt det, sier Otterlei.