Tilbake i 2.-divisjon

Opprykket til 2.-divisjon rauk i to kvalifiseringskampar mot Træff, men langt på overtid fekk Hødd likevel sjansen til å ta steget opp eit nivå.

Klare for 2.-divisjon: Rebecca Eikrem Sande, Ine Sleipnes, Kethleen Lorenzo Alstadsæter, Johanne Helvig, Andrine Nevstad, Anna Nerland Aahjem, Lina Solheim Stave, Frida Jonberg, Ragnhild Seppola, Oline Marø Sundgot, Pia Notanes Brandal. Framme: Hannah Rekdal, Madelen Gustavsen, Cecilia Bakke, Ragnhild Ertesvåg, Anna Tødenes, Agata Drozdzik, Thea Ertesvåg. Astrid Oline Roppen, Ellen Nerland Aahjem,Plamedie Bunto og Vilde Sundal var ikkje til stades då biletet vart tatt. 

Sport

Hødd er tilbake i 2.-divisjon etter to sesongar på nivå fire. Sjølv om det til slutt enda med tap i opprykkskvalifiseringa fekk Hødd sjansen i 2.-divisjon etter at eitt av laga som skulle spele i avdelinga trekte seg.