Andreas Søgård Olsen (t.h.) i aksjon for Hødd. I bakgrunnen Sivert Nilsen. Foto: Svein H. Moe

Hødd tapte 1-5 og ble ydmyket i tilsvarende oppgjør i fjor. Det var langt mer fasong over Hødd-laget som var på Nordmøre-visitt denne gangen. I sine røde og sorte bortedrakter tok Ulsteinvik-laget kommandoen fra start av. Laget hadde allerede vært på et par farlige visitter da de tok ledelsen etter åtte minutters spill. Joachim Magnussen var kald og rolig da han ble spilt gjennom. Scoringen var opptakten til en god Hødd-periode. Erik Sandal hadde blant annet et par gode skuddforsøk.

Vertskapet hadde lite å by på i første halvdel av første omgang. Etter 25 minutter fikk en av KBK-angriperne tøff behandling innenfor Hødds 16-meter. Dommeren peker på straffemerket. Det viste seg imidlertid at linjemannen i forkant var oppe med flagget. Offsiden førte til at det ble frispark til Hødd i stedet for straffespark til KBK. Banespillet jevnet seg ut etter dette. KBK var på et par farlige visitter. Et av angrepene kuliminerte med et godt langskudd som smalt i stolpen.

To minutter før pause måtte Ørjan Håskjold Nyland kapitulere etter godt KBK-spill. Voldingen maktet ikke stoppe det harde skuddet. Kristiansund fikk en psykologisk viktig scoring, og lagene var like langt da de gikk til pause. Hødd var klart best den første halvtimen. Men KBK var farlige på sine få visitter. I andre omgang var det på nytt våre gutter som var friskest. Anført av en løpssterk Helge Edinsen festet de grepet. Men klarte ikke å utnytte det spillemessige overtaket. De siste 45 minuttene forble målløse. Dermed var sesongens første Hødd-poeng et faktum.

Resultat denne runda:

RBK2-Molde2 2-2, Levanger-Oslo City 7-2, Steinkjer-Skeid 1-1, SIF-AaFK2 1-0, Nardo-Strindheim 1-2, Byåsen-Kolstad 3-0, KBK-Hødd 1-1.

Tabell etter 5 serierunder

(Molde2 og Oslo City har berre 4 kampar):

Skeid 11, Byåsen 10, Nardo 9, RBK2 8, Strindheim 8, Levanger 7, Hødd 7, Skarbøvik 7, KBK 5, Steinkjer 5, Molde2 5, Kolstad 5, Aalesund2 3, Oslo City 3.