– Eg føler jo at eg har litt hareidsdøling i meg også

Maria Petra Brandal seglar opp som ein av dei største favorittane til å gå av med sigeren i årets utgåve av den TV2-sende songkonkurransen «The Voice». Sjølv om brorparten av oppveksten hennar var i Horten, budde ho sine første fem år i Volda – og har feriert ofte på Hareid.

Blant storfavorittane: Maria Petra Brandal (20) frå Horten har mykje slekt og vener i Hareid og Volda. Fredag er det klart for livesendingar for dei 16 attverande deltakarane i «The Voice» – og Maria Petra er blant storfavorittane.   Foto: Robert Holand/ TV 2.

Hareid og Volda er der eg slappar best av - der eg kjem meg unna mas og kjas. Det er på mange måtar som å kome heim, sjølv om Horten er heime no

Maria Petra Brandal (20)
Feature

Onsdag fekk Vikebladet Vestposten ein prat med songfuglen, like før ho saman med dei andre attverande deltakarane skulle vere med på lydprøvar før fredagens livesendingar i songkonkurransen «The Voice».