Meir aktivitet enn på lenge ved Ulstein Verft

Ved Ulstein Verft er det fullt køyr igjen, og ordreboka held verftet med arbeid utover i 2021. Vi tok oss ein prat med verftsdirektør Kristian Sætre.

Verftsdirektøren Kristian Sætre blei administrerande direktør ved Ulstein Verft like før det som har vist seg å vere ein lang og tøff nedtur for heile den maritime næringa starta. Men han har også vore med på snuoperasjonen verftet har gjort – og i dag bygger Ulstein Verft det Sætre kallar for prototypebåtar nesten kvar einaste gong ein bygger.  Foto: Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll.

Det er ingen keisame dagar - ein føler verkeleg at ein er ein del av ein arbeidsplass der det skjer mykje

Kristian Sætre, administrerande direktør ved Ulstein Verft
Næringsliv

Når ein passerer bommen inn til den store parkeringsplassen til Ulstein Verft er det heilt tydeleg at det er mange tilsette i sving for tida. For å finne seg ein parkeringsplass må ein leite litt ekstra etter om ein kjem dit midt på dag.