• Nyhende
  • Sport
  • Kultur
  • Meiningar
  • eAvis
  • Søre-TV

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

foto
Willy Solvang får leve ut ein draum når han no startar Snorrebuda Mat og Vinhus i hjartet av Ulsteinvik. I starten vil han satse på sushi – men også andre rettar frå det moderne asiatiske kjøkkenet. Foto: Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll.

– Snorrebuda har mykje uforløyst potensial, og skal vere eit levande hus

Willy Solvang ønskjer gjennom Snorrebuda Mat og Vinhus å tilføre Ulsteinvik nye dimensjonar når det kjem til mat og drikke.

Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll
Publisert: onsdag 20. mai 2020 kl. 17:21 Oppdatert: onsdag 20. mai 2020 kl. 17:21
Artikkelen er mer enn to år gammel
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Forbrukar
Redaktør og Dagleg Leier
Linda Eikrem
Kundesenter
70 01 85 00
abonnement@vikebladet.no
annonse@vikebladet.no
Tipstelefon
70 01 85 00
SMS/MMS
480 66 495
E-post
redaksjon@vikebladet.no

Vikebladet Vestposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Vikebladet Vestposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Vikebladet Vestposten.

Dersom nokon føler seg råka av urettmessig omtale, vert dei oppfordra om å ta kontakt med redaksjonen i Vikebladet Vestposten. Det er også høve til å reise klage for brot på god presseskikk til Pressens Faglige Utvalg, pb. 624 Sentrum, 0106 Oslo. Vikebladet Vestposten har ikkje ansvar for innhald på eksterne nettsider det vert lenka til.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.