Delte ut Nyskapingsprisen til avdeling for inkludering og mangfald: - Vi er ein innovativ kommune

Finalistane: Frå venstre ser ein Øyvind Grimstad Hagen, Ole Terje Sukka og Ole-Jacob Arnesen frå Ulsteinvik barneskule, Einfrid Grindheim, Zaid Tkabo og Lars Erling Bjåstad Hovlid frå avdeling for inkludering og mangfald - og Gunn Hofset, Aase Strømberg og Elisabeth Hjelmeset frå avdeling for barn og unge i Holsekerdalen 22. Heilt til høgre står varaordførar og formannskapspolitikar Stian Lehmann Scheide (H) - som var med på å bestemme kven som skulle få Nyskapingsprisen.   Foto: Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll.

Nyhende

Under eit eige arrangement for tilsette i Ulstein kommune førre fredag blei Ulstein sin første Nyskapingspris delt ut. For kva passar vel betre enn at innovasjonskommunen Ulstein deler ut ein eigen pris for å heidre nettopp nyskaping?