Hadde tv-sending frå Ulsteinhallen

Wenche Andersen (til høgre) er klar for å ha sending frå Ulsteinhallen.  Foto: Ingvild Aursøy Måseide

Nyhende

TV2-kokken Wenche Andersen hadde sending frå Ulsteinhallen torsdag morgon.

Ho er nok mest kjent som God Morgen Norge-Wenche, og i Ulsteinhallen heidra ho dei frivillege i samband med KW International, som blir arrangert fredag.I Ulsteinhallen laga ho og mora til Karsten Warholm, Kristine Haddal, sveler. Det skapte stort engasjement då Andersen gjennom Vikebladet Vestposten etterlyste gode sveleoppskrifter. (lenke til Vikebladet Vestposten si Facebookside)

  Foto: Ingvild Aursøy MåseideI God Morgen Norge-sendinga gjekk innslaget frå Ulsteinhallen på lufta klokka 09.10. I bolken etter klokka 09.30 kjem eit innslag frå Høddvollbarnehagen og eit intervju med Karsten Warholm.