Bikka nyleg 10.000 følgjarar:

Is frå Ulsteinvik er poppis på TikTok

Det som byrja som eit artig påfunn i midten av februar har blitt til ein aldri så liten suksess for Amanda Holstad Ramstad (20) og Mix Centrumskiosken i Ulsteinvik.

Softis på TikTok: Her var Amanda Holstad Ramstad i ferd med å hente softis - som ho skulle nytte til å lage Mix Centrumskiosken sin heilt eigen 17. mai-softis. Det heile blei dokumentert - og skal setjast saman til ein video som blir lagt ut på TikTok 17. mai.  Foto: Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll.

Nyhende

Amanda Holstad Ramstad har jobba på Mix Centrumskiosken i Ulsteinvik sidan ho var 15 år gammal – og saman med mora og dagleg leiar Janne-Helen Holstad Ramstad og kollegaene deira – står dei bak eit veldig populært tilbod i Ulsteinvik. Somme dagar kan det vere kø til isdisken frå langt utanfor inngangsdøra.