Per Arve Moldskred er Hødd sin nye daglege leiar:

– Det har vore ei krevjande tid

Det har storma rundt Hødd i lengre tid. No skal Per Arve Moldskred styre klubben mot rolegare sjø.

Ny dagleg leiar: Per Arve Moldskred har også tidlegare fungert i rolla som dagleg leiar i kortare periodar, men no er det han som skal styre Hødd-skuta vidare etter Oddmund Davik Otterlei. Foto: Linda Eikrem.  Foto: Linda Eikrem

Sport

Sentrale personar har forlate skuta, eller er i ferd med å gjere det. Økonomien har vore svært utfordrande og A-laget er eit godt stykka unna der dei bør vere når sesongen tek til. Midt oppe i dette har Per Arve Moldskred tatt over som dagleg leiar etter Oddmund Davik Otterlei.

– Det er ikkje til å legge skjul på at det har vore ein rufsete periode dei siste to åra, der ting har gått feil veg. No er det dessverre slik at fleire sentrale personar gir seg i klubben og då må vi prøve å kome oss vidare, finne roa og finne litt tilbake til oss sjølve, fortel Moldskred.