Seriestart:

– Eg har sjølvsagt ambisjonar om å rykke opp

20. juni spelar Sverre Hjelle Økland sin første offisielle kamp for Hødd. Det skjer på dagen 12 år etter at han debuterte i Eliteserien for AaFK. Då var han så vidt fylt 16 år og var på det tidspunktet tidenes yngste Eliteseriespelar.

Klar ambisjon: Sverre Hjelle Økland kan bli ein sentral spelar for eit Hødd-lag på opprykksjakt. Midtbanespelaren meiner Hødd skal vere eit topplag i 2.-divisjon denne sesongen og at ambisjonen må vere opprykk.  

Sport

Midtbanespelaren kom til Hødd i vinter etter to sesongar i Ullensaker/Kisa og før det ei rekkje år i Kristiansund BK. I KBK fekk han med seg to opprykk, først frå 2.-divisjon til 1.-divisjon og seinare heilt opp i Eliteserien, der han vart klubben sin første målscorar på øvste nivå. Hjelle Økland veit dermed kva som skal til dersom Hødd igjen skal kome seg opp i 1.-divisjon.