Karl Matias Arruda Smågesjø ga Strindheim 4 ledelsen etter bare ni minutters spill, men etter 22 minutter utlignet Irving for Byåsen 4. samme spiller sendte Byåsen 4 i føringen ni minutter senere, og Byåsen 4-spiller Oskar Lunde satte ballen i mål og sørget for at resultattavla viste 3-1. Stillingen sto seg til pause. Da lagene gikk i garderoben etter 40 minutter, var stillingen 3-1.

Økte ledelsen

Da det var spilt et kvarter av andre omgang, ble avstanden mellom lagene redusert da Teo Ingebrigtsen reduserte til 2-3. Rett etterpå vartet Irving opp med hattrick, og Lunde økte ledelsen da han satte inn 5-2 et kvarter før full tid. Ingen av lagene klarte å score flere ganger. Sluttresultatet ble dermed 5-2.

Oliver Andreas Brattland (Byåsen 4 G16) og Tristan Oksvold (Strindheim 4 G16) fikk begge gult kort.